Hjälp med bryggor i Orust

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot vad denna vecka har att erbjuda. Som ni vet skriver jag en hel del om musik och shopping, men dagens inlägg kommer att handla om bryggor i Orust med omnejd, då detta är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra företag inom bryggor i området, och då jag såklart vill vara till så stor hjälp som möjligt, kommer jag idag tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till, nämligen Västkustens Brygg & Transport AB. Västkustens Brygg & Transport AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem och som fått otroligt bra hjälp av personalen som arbetar där. Jag blev otroligt glad över detta tips, då även jag har haft samma problem som många av er. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till, har sagts kunna hjälpa mig, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella. Detta har såklart känts väldigt tråkigt, och just därför kändes det så bra att hitta ett företag som jag själv känner mig trygg med.

Personalen hos Västkustens Brygg & Transport AB är otroligt kunniga inom kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar hos ett företag. De visade sig även vara riktigt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket självklart är det viktigaste hos ett företag. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Kungälv, Orust eller Tjörn med omnejd att vända er till just Västkustens Brygg & Transport AB.